Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie substancje chętnie zażyłbyś na łożu śmierci

DeBesek

Jakie substancje chętnie zażyłbyś na łożu śmierci  

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie substancje ch?tnie za?y?by? na ?o?u ?mierci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I dlaczego LSD?

Siemano

Wiem ze to nie forum o narkotykach ale.. no coz w koncu od czegos jest dzial pogaduszki :) Pewnie wielu z was nigdy nie bralo narkotykow ale co byscie zazyli na lozu smierci jakbyscie mieli do wyboru powyzsze substancje ?

Pozdr :)

PS. Glosujcie madrze i z glowa :)

// Jesli temat was nie zaciekawi to prosilbym p nie hejtowanie ...

EDIT@ Prosilbym moda o zmiane tematu na "Jakie substancje zażyłbyś na łozu śmierci?"

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic z nich na 80%

Biore domestos i kończe odrazu.

//Ew.Kokaina albo Heroina.

Opublikowano

Jeżeli byłbym na łożu śmierci i wiedziałbym, że zaraz po mnie, do tego zginę w męczarniach nawpierdzielałbym sie tabletek, albo kreta. Szybki zgon

9368_gold.png

Opublikowano

Amfetamina. Pobiegałbym sobie po szpitalu, miło naspidowany, z bananem na ryju, ciągnąc za sobą kroplówkę. A jakby mnie wkurzali towarzysze, to napić się nitrogliceryny i nie ruszać, bo wybuchnę. xD

Opublikowano

Nie chcialem nic wiecej dodawac do ankiety bo gimbuski i tak by nie wiedzieli co to jest :) hehe ;d Dodalem te najbardziej popularne wedlug mnie. A gimbusy nie wiedzieli by np co to jest :

- 2C-x

- x-NBOxx

- DOx

- Mefedron

- Lizergamidy

- MDPV

A co do MDPV.. ladny gram i bym wlasna smierc przescignal na lozu smierci :D I bym powiedzial : "Co Piotrek, mysleliscie, ze raczek, a ja stymulant przedawkowalem" xD

@EDIT

A co macie do powiedzenia na temat DMT? Podobno w obliczu smierci szyszynka w naszym mozgu wytwarza tyle tej substancji ze nie potrzebujemy zadnych innych substancji zeby np widziec smoki. xD. A wiadomo DMT To potezny narkotyk :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...